Familjen Martinssons Fastighets AB är ett familjeägt bolag som långsiktigt äger och förvaltar 12st hyreshus och lokalfastigheter i Varberg och Falkenberg. Familjen började köpa fastigheter 1982 och nu uppgår den sammanlagda uthyrningsbara ytan i fastigheterna till cirka 30.000kvm. Vi äger & hyr ut lokaler i 5 olika fastigheter runt Lassabackarondellen. Fastigheterna har från början byggts för både tillverkning och lager av samt åkeriverksamhet med lastbilsgarage och verkstad mm. De senaste fem åren har dock alla husen genomgått stora förändringar både in- och utvändigt.

I takt med att lågprishandeln växt fram i Sverige vars koncept inte passar eller får plats i stadskärnan har vi efter hand byggt om lokalerna för handel med skrymmande varor. Vi jobbar mycket med fastigheternas exteriör och utemiljön vars utformning uppskattas mycket av kunder och besökare. Då varorna ofta är stora och otympliga är det viktigt att förenkla hanteringen med lastning, parkering och tillgänglighet i direkt anslutning till butikerna.

Våra hyresgäster täcker idag in de flesta områden med produkter till hemmet. överskottsbolaget har den största lokalytan på 2600kvm och det bredaste sortimentet men övriga hyresgäster Elgiganten, Jysk, MIO, HTH kök, More Furniture, Cykelhuset Fåglum, och Davids Radio & TV täcker väl in övriga delar som kunderna behöver till sitt hem och hus. Lassabacka som är en logistisk knutpunkt i Varberg gör det intressant att etablera här. Lassabacka handelsplats skapar en inbjudande entrĂ© till Varberg norrifrån.

Om du är intresserad av att hyra lokal i Lassabacka är ni välkomna att kontakta oss

Familjen Martinssons Fastighets AB
Henrik Martinsson
Borgmästargatan 12
432 41 VARBERG

0340-63 10 40, 070-547 04 07, fax 0340-108 39
martinssonsfastigheter@telia.com